Mandager

  • 08.02.2016 kl. 10:22


Mandager ass, da sitter man på skolen da og forsøker å febrilsk konsentrere seg om noe som helst. Det er ikke bare bare å gripe dagen når man går rundt som en zombie ;) hehehe... Men denne uka skal det skjerpes uansett for det må til skal jeg klare meg igjennom dette året. Nå har jeg sagt opp to jobber i slutten av januar for å få kommet meg tilbake til skolen. Som dere kanskje husker fra tidligere på bloggen så fikk jeg jo for ikke så lenge siden jobb i Nordpost og da jobbet jeg mandager og onsdager med å levere reklame og adressert reklame, men arbeidstiden var alt fra klokken 5 eller 6 om morgenen til klokken 4 på ettermiddagen samtidig som jeg solgte alarmer for Sector på kveldstid fra klokken 3-nesten halv 12 på natten føre jeg var hjemme på kvelden tirsdager, torsdager og fredager. Så selv om jeg hadde tirsdag formiddag fri føre jeg skulle jobbe for Sector på kvelden så fikk jeg ikke noe ut av den dagen for da lå jeg og sov og ladet meg opp til Nordpost igjen neste dag igjen. Fikk jo bare 2 timer søvn maks fra tirsdag til onsdag. Det var kjempe tøft og forelesningene mine på skolen er selvfølgelig på mandager, tirsdager og onsdager så jeg har ikke vært på skolen i hele år så langt. Har gått glipp av de første kapitlene i alle fagene og må ta et skikkelig skippertak nå for å ta eksamener som kommer i mars og og mai. 

Samtidig så har jeg jo begynt i Tryg forsikring nå hvor jeg får jobbe torsdag og fredag, de dagene jeg har ledig fra skolen på deltid. Så nå begynner det å ordne seg for meg med tidene, også vil det forhåpentligvis løse seg økonomisk også fremover i mars. I Tryg driver jeg bare med opplæring enda, men den er også betalt så det er bare å lære seg forsikrings faget samtidig som alt annet.  

Jeg skrev jo i et forrige innlegg hva målene mine for februar er og de skal jeg holde! Selv om jeg må prioritere alt på en gang og ikke kan velge vekk noe for noe annet akkurat nå.

#blogg #bok #bøker #lese #litteratur #student #studentliv #hjem #hverdag #25 #livet #life #rosablogg #outfit #høyskole #web #blå #jente #girl #1989 #penger #nerd #økonomi #stress #helg #hverdag #eksamen #bildedryss #tur #sommer #sol #antrekk #mote #skjønnhet #helse #utflukt #utsikt #mat #topplisten #design #pride #shot #torsdag #bloggvenner #venner #venn #bil #mobil #anmeldelse #søk #agent #sikkerhet #trygg #forsikring #jobb 

8 Kommentarer

Q. Vyvy

08.02.2016 kl. 10:56
BUT FIRSST COFFEE!! <333

sansogsamling

08.02.2016 kl. 20:56
Q. Vyvy: Jepp! Går ikke an å starte dagen uten kaffe

Flisan

08.02.2016 kl. 17:12
Najs inspo :D

sansogsamling

08.02.2016 kl. 20:57
Flisan: Tusen takk!

Juliane Marie Aas

08.02.2016 kl. 20:12
Det er flott at du setter mål, ståå på!! :-)

sansogsamling

08.02.2016 kl. 20:57
Juliane Marie Aas: Dett det skal jeg ;)

Anonym

10.03.2016 kl. 18:43
Hvordan var lønn hos Norpost?

Jeg er en nyansatt og venter på min første lønn 🙈

sansogsamling

31.03.2016 kl. 23:49
Anonym: 160 i timen mener jeg

Skriv en ny kommentar

sansogsamling


- V E L K O M M E N -

Jeg heter Åse og er en 26 år gammel jente fra Sarpsborg som studerer for tiden regnskap og revisjon ved Høyskolen i Østfold. Jeg blogger for det meste om studentlivet, hverdagen og ellers det som faller meg inn.

Legg meg til som venn!

Søk i bloggen

Kategorier

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits