Pakkekalendermysteriet har begynt!

  • 01.12.2014 kl. 20:21

I dag er det 1. desember og kjæresten min har overrasket meg med pakkekalender til meg! Jeg fikk med meg 24 gaver hjem her for ikke lenge siden som har lugget i posen jeg fikk de i, men nå har jeg tatt en Ikea-eske og dekorert den med litt gavebånd jeg hadde til overs ifra gaveinnpakkingen og drysset litt paljetthjerter over esken så nå har jeg pakkekalenderen på kommoden i stua.

Esken jeg brukte er en av de store kvadratiske fra SKUBB bokssettet som jeg vanligvis har oppi kommoden, men jeg ryddet så jeg fikk frigjort den ene til å ha gavene i den.

Gaven med nummer en på! Alle gavene har søte små hjerter som nummer er skrevet på.

Det jeg fikk: Nox, Rox Fox, Dumle og en liten smartieseske.

Men hva mere var det jeg fikk?! To runde grå lego skiver? Hva er det kjæresten min har planlagt for noe nå da? ;) JEg har vært borte på alle gaven allerede for å riste på dem for å sjekke om kanskje jeg kan skjønne hva det kan være til slutt når jeg har åpnet alle. Det er definitivt lego inne i flere av de....

Hva skal dette bli tror dere? 

Jeg skal jo åpne en ny pakke hver dag så det blir spennende å se hva som er i den pakken til i morgen!

Legg meg gjerne til som venn, eller følg meg så får vi se frem til jul hva dette kan være for noe!

#blogg #bok #bøker #lese #litteratur #student #studentliv #hjem #hverdag #25 #livet #life #rosablogg #outfit #anmeldelse #høyskole #web #blå #jente #girl #1989 #penger #nerd #økonomi #stress #fashion #selfie #klær #aktiviteter #date #dating #uteliv #mote #kjæreste #kos #hjelp #skole #universitet #utdanning #studie #regnskap #revisjon #hiø ##advent #gaver #gave #pakke #pakkekalender #lego #leke #leker #jul 

4 Kommentarer

Janne

01.12.2014 kl. 21:34
åå så spennende :D

Anita

01.12.2014 kl. 21:50
Spennende :-D

Den Sjenertes Hemmelighet

01.12.2014 kl. 22:20
Så utrolig spennende!

Ta gjerne en titt på bloggen min ^.^

http://sjenerteshemmelighet.blogg.no/

Ozares

01.12.2014 kl. 23:19
Tipper du må bygge noe av de tilslutt😜✌️

Skriv en ny kommentar

sansogsamling


- V E L K O M M E N -

Jeg heter Åse og er en 26 år gammel jente fra Sarpsborg som studerer for tiden regnskap og revisjon ved Høyskolen i Østfold. Jeg blogger for det meste om studentlivet, hverdagen og ellers det som faller meg inn.

Legg meg til som venn!

Søk i bloggen

Kategorier

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits