Innkjøp, eksamen og juleforberedelser!

  • 19.11.2014 kl. 00:28

Da hadde vi siste undervisningstime i makroøkonomi i går og siste gjesteforelesningen i verdsettelse i dag! Eksamen nærmer seg med stormfart! Liker forresten denne fremstillingen av pensumet veldig godt: "Men vi bør være forsiktige med å hevde at Malthus var helt på jordet". Det er det jeg har lært på skolen i dag ^^.

De siste julegavene er nå pakket inn og satt inn på soverommet i poser, klare til å bli tatt med og delt ut nærmere jul til venner og bekjente. Har forsøkt meg på å komme tidlig i julestemning i år for å få litt pauser og avbrekk fra eksamenslesningen og kos inne imellom ved å lage mine egne "til og fra"-kort på pakkene. Jeg kjøpte pene design ark fra en hobbybutikk som egentlig var ment til å bruke til scrapbooking. Med gavebånd som jeg har forsiktig valgt ut i samsvar med gavepapiret som er en tykkere form for grovt gråpapir med stjerner på ser gavene litt mer unike ut.

Jeg kombinerte også en av de vanlige gavepapirene til Nille med utklipp fra det arket du ser nederst på bildet med print av treverk og vinterbilder.

Etter at disse siste gavene har blitt pakket inn har jeg bestemt meg for å ta en pause i julehandelen og heller glede meg til resten av desember da jeg bare skal handle inn et par gaver til å supplere med da enkelte har fått en gave mer enn en annen og slikt. Ikke mye å stresse med.


Ellers har jeg vært en snartur på skobutikken og kjøpt inn nye vinterstøvler! Trenger jo det jeg som går så mye. I det siste har det vært kaldt i bena uansett hvilken temperatur det har vært. Enten det er nærmere 0° Hvor joggeskoene ikke lenger gjør nytten eller om det er mer 9° hvor det er vått og klamt ute som oppleves som akkurat like kaldt i bena allikevel. Jeg finner ikke de gamle fjellskoene som er etter mamma heller så de regner jeg med må ha blitt kastet. De var ikke like gode som de en gang var uansett for de var flere herrens år gamle. Derfor investerte jeg like så godt i et nytt par. De er kjempe godt f'óret og varme og deilige å gå i, utrolig nok så svetter jeg ikke i bena i det hele tatt med de på og trenger ikke tjukkere sokker enn vanlige bomullssokker. 

Disse kjøpte jeg på Eurosko. Viking vintersko med Gore-tex!


Da er jeg klar for nedbør og all slags vær!

Hvordan går det med leserne der ute? Legg igjen en kommentar da vel!

#blogg #bok #bøker #lese #litteratur #student #studentliv #hjem #hverdag #25 #livet #life #rosablogg #outfit #anmeldelse #høyskole #web #blå #jente #girl #1989 #penger #nerd #økonomi #stress #fashion #selfie #klær #aktiviteter #date #dating #uteliv #mote #kjæreste #kos #hjelp #skole #universitet #utdanning #studie #regnskap #revisjon #hiø

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

sansogsamling


- V E L K O M M E N -

Jeg heter Åse og er en 26 år gammel jente fra Sarpsborg som studerer for tiden regnskap og revisjon ved Høyskolen i Østfold. Jeg blogger for det meste om studentlivet, hverdagen og ellers det som faller meg inn.

Legg meg til som venn!

Søk i bloggen

Kategorier

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits