Eksamens forberedende stund!

  • 06.11.2014 kl. 23:55

Da har jeg hatt en av de dårligste dagene jeg har hatt på lenge. I dag fikk jeg beskjed av sjefen på melding om at alle måtte møte opp på jobben i dag klokka 15:00. Så fikk jeg høre at sjefen har sin siste arbeidsdag i dag! Hun slutter og at kollegaen min skal ta over som vikar for henne frem til de finner noen som kan ta over jobben. De sier at det blir mest sannsynlig bare i to uker eller tre maks frem til desember, kollegaen min som skal steppe inn for henne i mens er ikke problemet for han er flink og han kunne gjort jobben selv egentlig. Men det hele kom bare veldig brått på også gleder jeg meg ikke så veldig til å få ny sjef. Jeg aner jo ikke hvem det blir, men det var allikevel en liten downer. 

I morra har jeg tidenes forelesning i et fag som vi skal ha eksamen i og kun den ene forelesningen som undervisning i hele semestret. Jeg har lest en bok på over 300 sider i forkant som forberedelse til denne ene undervisningen og eksamen er i begynnelsen av desember. Det er helt vanvittig hva de krever av en student på helårsstudiet jeg går på. Det er flere timer enn det er mulig å bruke. Og jeg må ha en jobb så jeg kan leve og ved siden av. 

Ønsk meg lykke til og god eksamens forberedende stund!

 

#blogg #bok #bøker #lese #litteratur #student #studentliv #hjem #hverdag #25 #livet #life #rosablogg #outfit #anmeldelse #høyskole #web #blå #jente #girl #1989 #penger #nerd #økonomi #stress #helg #hverdag

#eksamen #forberedelse #time #skole #hiø #regnskap #revisjon  

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

sansogsamling


- V E L K O M M E N -

Jeg heter Åse og er en 26 år gammel jente fra Sarpsborg som studerer for tiden regnskap og revisjon ved Høyskolen i Østfold. Jeg blogger for det meste om studentlivet, hverdagen og ellers det som faller meg inn.

Legg meg til som venn!

Søk i bloggen

Kategorier

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits